Portfolio
© Mijn-Site.NL Mijn-Site.NL heeft de afgelopen jaren tientallen webpresentaties mogen maken naar volledige tevredenheid van de klanten. Hieronder ziet u een greep uit ons portfolio. U kunt ook de on-line versie bezoeken.
  Disclaimer
© Mijn-Site.NL De websites die hier staan zijn eigendom van derden, Mijn-site.NL is niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de inhoud van deze websites en/of de beschikbaarheid daarvan.

CC House
CC House
CC-House is een No-nonsense Computershop waar u zelf bepaalt hoe uw computer er uit gaat zien. Als u bij ons een computer koopt, betaalt u niet mee aan het dure maatpak van de verkoper of aan een dure winkelinrichting. De inrichting van onze winkel is sober maar efficiŽnt en onze verkopers dragen geen maatpak.
 

  Eco Groen
Hoveniersbedrijf-Milieuadviesbureau Eco-Groen is al sinds 1995 het vertrouwde adres voor tuinadvies, tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Tot onze klantenkring rekenen wij gemeenten, bedrijven, instellingen en de particuliere tuinliefhebber.
Eco Groen

Everts Tekeningen
Everts Tekeningen
In deze on-line "galerie" kunt u de (pen)tekeningen van Evert Prijs bekijken. De tekeningen van evert zijn te koop en ook maakt hij tekeningen in opdracht.
 

  Gelderse Gladheid Bestrijding
Gelderse Gladheid Bestrijding levert u diensten en producten om winterse ongemakken en onveilige situaties door sneeuw en ijs te bestrijden. Gelderse Gladheid Bestrijding zorgt ervoor dat uw wegen, terreinen, werk- en woonomgeving veilig en begaanbaar zijn en blijven. Voor Uw veiligheid in de winter
Gelderse Gladheid Bestrijding

Hoofdkwartier Janita Kroes
Hoofdkwartier Janita Kroes
Hoofdkwartier Janita Kroes, praktijk voor haarwerk, haarverzorging & grimeren. Er zijn diverse oorzaken die het dragen van haarwerk noodzakelijk maken. Medicijn gebruik, zoals chemotherapie, is momenteel de meest voorkomende oorzaak waardoor iemand haarwerk nodig heeft.
 

  Pure Praktijk voor huidverbetering
PURE is een moderne, eigentijdse schoonheidssalon gevestigd in het nieuwste gedeelte van Stadshagen (Zwolle). Met meer dan 9 jaar ervaring in huidverbetering biedt PURE u meer dan alleen schoonheidsbehandelingen. PURE richt zich met name op mensen met huidproblemen.
Pure Praktijk voor huidverbetering

Roland Prins Fotografie
Roland Prins Fotografie
Ik ben Roland Prins. Welkom op mijn website. Naast mijn werk is mijn hobby sinds jaren Ö.. Fotografie. Al weer enige tijd geleden heb ik de basisopleiding van de fotovakschool afgerond en volg nu met regelmaat nog diverse cursussen en trainingen om mijn kennis en kunde verder uit te bouwen.
 

  Camping Siebieverden
Camping Siebieverden ligt in de Achterhoek, is ruim van opzet en beschikt over 20 royale kampeerplekken voor caravans, campers, vouwwagens en tenten. Alle kampeerplekken zijn voorzien van aansluitingen voor elektriciteit.
Camping Siebieverden

Zoutkamer Kampen
Zoutkamer Kampen
Halotherapie voor verlichting van luchtwegklachten en huidaandoeningen.
 

  Zuid Centraal
Zuid Centraal is een lokale politieke partij uit Arnhem. Op deze website kunt u lezen waar de partijleden mee bezig zijn en welke ideeŽn zij hebben over de lokale politiek. Tevens kunt u daar de twitteraccounts van de fractieleden volgen.
Zuid Centraal

Gewoon laten zien.

Wij kunnen lange verhalen schrijven over de ontwerpen die wij gemaakt hebben, maar dat zegt u waarschijnlijk niets.

Daarom leggen we het toetsenbord even aan de kant geven u hiernaast een overzicht van van webpresentaties die wij de afgelopen jaren mochten maken.

Om naar de on-line versie van de webpresentaties te gaan, klikt u op de afbeelding of naam van het betreffende bedrijf. U kunt daar zelf beoordelen of Mijn-Site.NL iets voor u kan betekenen.

De content van uw webpresentatie (tekst, afbeeldingen, documenten, etc.) kunt u in eigen beheer onderhouden, maar deze taak mag u ook onderbrengen bij Mijn-Site.NL.

Mocht u vragen hebben over het maken van uw eigen webpresentatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Mijn-Site.NL
Webontwerp & -onderhoud