Webontwerp en -onderhoud
@-mail:info@mijn-site.nl
Tel.: (06) 51 37 22 38

Portfolio

Afbeelding Mijn-Site.NL heeft de afgelopen jaren tientallen webpresentaties mogen maken naar volledige tevredenheid van de klanten. Hieronder ziet u een greep uit ons portfolio.

Disclaimer

© Mijn-Site.NL De websites die hier staan zijn eigendom van derden, Mijn-site.NL is niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de inhoud van deze websites en/of de beschikbaarheid daarvan.
Baars Optiek
Baars Optiek
loopt u gerust eens binnen voor een vrijblijvende oogtest. Zo komt u er achter hoe het met uw ogen staat. Naast onze merkbrillen hebben wij ook een basiccollectie. Aan deze brillen stellen wij hoge eisen. Kortom prima brillen als reserve, zonnebril of gewoon leuk erbij. De brillen zijn scherp voor u geprijsd en inclusief ontspiegelde krasvaste glazen.

CC House
CC House
CC-House is een No-nonsense Computershop waar u zelf bepaalt hoe uw computer er uit gaat zien. Als u bij ons een computer koopt, betaalt u niet mee aan het dure maatpak van de verkoper of aan een dure winkelinrichting. De inrichting van onze winkel is sober maar efficiènt en onze verkopers dragen geen maatpak.

Eerste Hulp Nu
Eerste Hulp Nu
Eerste Hulp Nu. Training, opleiding en dienstverlening voor BedrijfsHulpVerlening, EHBO, Reanimatie en AED, VCA, ontruimingsoefeningen en instructie BMC.

Everts Tekeningen
Everts Tekeningen
In deze on-line "galerie" kunt u de (pen)tekeningen van Evert Prijs bekijken. De tekeningen van evert zijn te koop en ook maakt hij tekeningen in opdracht.

Gelderse Gladheid Bestrijding
Gelderse Gladheid Bestrijding
Gelderse Gladheid Bestrijding levert u diensten en producten om winterse ongemakken en onveilige situaties door sneeuw en ijs te bestrijden. Gelderse Gladheid Bestrijding zorgt ervoor dat uw wegen, terreinen, werk- en woonomgeving veilig en begaanbaar zijn en blijven. Voor Uw veiligheid in de winter

Kleureffect
Kleureffect
ERVAAR WAT KLEUR MET JE DOET.
Een kleuranalyse is een eenmalige investering, waarvan je je hele leven plezier hebt. Met een kleuranalyse bepalen wij samen welke kleuren, kleding en make-up het beste bij je passen. Dit doen we aan de hand van je natuurlijke kleurtype dat gebaseerd is op de kleur van je ogen, haar en huid.
Gonnie Ruijters, kleurconsulente

Ombudscommissie Rheden
Ombudscommissie Rheden
In contacten tussen gemeente en haar burgers gaat er wel eens iets mis. U bent bijvoorbeeld niet correct behandeld door een medewerker of u ontvangt geen reactie op een vraag. De Ombudscommissie zoekt uit wat er precies is gebeurd en waarom de gemeente zich zo heeft gedragen. Bovendien toetst de commissie het gedrag van de gemeente aan bepaalde behoorlijkheidsnormen. De Ombudscommissie is onafhankelijk en onpartijdig en kan haar werk in vrijheid doen. De aangesloten gemeenten mogen geen instructies geven over de werkwijze van de commissie.

Roland Prins Fotografie
Roland Prins Fotografie
Ik ben Roland Prins. Welkom op mijn website. Naast mijn werk is mijn hobby sinds jaren . . . . Fotografie. Al weer enige tijd geleden heb ik de basisopleiding van de fotovakschool afgerond en volg nu met regelmaat nog diverse cursussen en trainingen om mijn kennis en kunde verder uit te bouwen.

Camping Siebieverden
Camping Siebieverden
Camping Siebieverden ligt in de Achterhoek, is ruim van opzet en beschikt over 20 royale kampeerplekken voor caravans, campers, vouwwagens en tenten. Alle kampeerplekken zijn voorzien van aansluitingen voor elektriciteit.

Gewoon laten zien.

Wij kunnen lange verhalen schrijven over de ontwerpen die wij gemaakt hebben, maar dat zegt u waarschijnlijk niets.

Daarom leggen we het toetsenbord even aan de kant geven u op deze pagina een overzicht van van webpresentaties die wij de afgelopen jaren mochten maken.

Om naar de on-line versie van de webpresentaties te gaan, klikt u op de afbeelding of naam van het betreffende bedrijf. U kunt daar zelf beoordelen of Mijn-Site.NL iets voor u kan betekenen.

De content van uw webpresentatie (tekst, afbeeldingen, documenten, etc.) kunt u in eigen beheer onderhouden, maar deze taak mag u ook onderbrengen bij Mijn-Site.NL.

Mocht u vragen hebben over het maken van uw eigen webpresentatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Mijn-Site.NL
Webontwerp & -onderhoud
Mijn-Site.NL - @-mail: info@mijn-site.nl - Tel.: 0651 37 22 38
Laatste wijziging: 12-08-2018